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Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

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Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

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FILETE A BAJA TEMPERATURA CON REDUCCIÓN DE OPORTO

21 April 2021
21 April 2021
Categoría:



Si me vas siguiendo, ya sabes que soy una gran amante de la cocina y de las diferentes técnicas de cocina... Una técnica de la que estoy completamente enamorada, es de la cocción a baja temperatura (al vacío). Así que como voy probando nuevas recetas, cuando consigo el resultado que a mi me gusta, quiero compartirla contigo!


En este caso, hoy toca filete de ternera... Donde primero la dejo en salmuera media horita, y después le hago una cocción de 20 minutos a 55 grados envasado al vacío, para terminar marcando a la plancha 30 segundos por cada lado. 


Consigo: 



  • Textura en boca que no deja indiferente

  • Cocción uniforme de la carne. En plancha directa, quemamos por fuera, y por dentro queda fría o cruda.

  • Que no se llene el plato de sangre al cortar

  • Y mas cosas que quiero que descubras conmigo...




Te dejo un pequeño vídeo de todo el proceso de la receta:




Si te ha gustado, comparte con tu entorno, y no te olvides de darme un like!


Si em vas seguint, ja saps que sóc una gran amant de la cuina i de les diferents tècniques de cuina... Una tècnica de la que estic completament enamorada, es de la cocció a baixa temperatura (al vacío). Així que com vaig provant noves receptes, quan aconsegueixo el resultat que a mi m'agrada, vull compartir-la amb tu!


En aquest cas, avui toca filet de vedella... A on primer ho deixo amb salmorra 30 minutets, i després li faig una cocció de 20 minuts a 55 graus envasat al buit, per acabar marcant a la planxa 30 segons per cada costat.


Aconsegueixo:



  • Textura en boca que no deixa indiferent

  • Cocció uniforme de la carn. En planxa directe, cremem per fora i per dins queda freda o crua. 

  • Que no s'ompli del plat al tallar-la

  • I mes coses que vull que descobreixis amb mi...


Espero que el vídeo t'hagi inspirat a fer-la i que puguis de gaudir de totes les qualitats d'aquest tipus de cocció.


Si t'ha agradat, comparteix amb el teu entorn, i no t'oblidis de donar-me un like!

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21 April 2021
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