Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

ESPAGUETI A LA CARBONARA A MI GUSTO

19 April 2021
19 April 2021
Categoría:



Para empezar la semana con energía, os propongo una receta italiana... Ya que la situación actual no nos permite viajar, vamos a trasladarnos virtualmente y culinaria mente a Italia por un ratito!


A través de la pasta blanca, hecha con base de harina de trigo, conseguimos una gran cantidad de carbohidratos que nos ayudan a poner en marcha el lunes que es el día que mas nos cuesta arrancar...


Con ingredientes muy básicos, pero con un toque personalizado, puedes conseguir una receta espectacular! En mi caso, mi toque personalizado, es jugar con diferentes tipos de queso:



  • Queso trufado 

  • Queso Roquefort o azul

  • Queso cabrales

  • El queso que mas os guste...


Os dejo un pequeño vídeo para ayudaros a dar el salto a realizar esta receta si es que aún no lo has probado...




Si te ha gustado, comparte con tu entorno, y no te olvides de darme un like!


————————————


Per començar la setmana amb energía, us proposo una recepta italiana... Ja que la situació actual no ens permet viatjar, anem a tralladar-nos virtualment i culinariament a Itàlia per un ratet!


A través de la pasta blanca, feta amb base de farina de blat, aconseguim una gran quantitat de carbohidrats que ens ajudan a posar en marcha el dilluns que és el dia que mes ens costa...


Amb ingredients molt bàsics, però amb un toc personalitzat, pots aconseguir una recepta espectacular! En el meu cas, el meu toc personalitzat, es jugar amb diferents tipus de formatges:



  • Formatge trufat

  • Formatge roquefort o blau

  • Formatge cabrales

  • El formatge que mes t'agradi...


Espero que el vídeo compartit t'ajudi a donar el salt a realitzar aquesta recepta si es que encara no l'has fet mai...


Si t'ha agradat, comparteix amb el teu entorn, i no t'oblidis de donar-me un like!

Solicita demostración
19 April 2021