Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Bechamel Enriquecida / Beixamel Enriquida

15 abril 2021
15 abril 2021
Categoría:



Hoy os voy a hacer propuestas con la salsa bechamel, ya que es una salsa muy versátil que os ayudará en muchos platos y que podéis enriquecer con otros ingredientes como:



  • Sustituir una parte de leche por caldo (Pescado, pollo, carne o verduras)

  • Cebolla caramelizada

  • Infusionar la leche o caldo con especies antes de hacer la bechamel

  • Teñirla con verduras (espinacas, remolacha)

  • De gustos (curry, cúrcuma, ...)

  • Hacer la roux con aceite del atún o bonito

  • Trufarla con una trufa.


La cocina debe ser divertida e inventiva, con una base de la receta de bechamel como tenemos en la plataforma www.cookidoo.es podemos soltar la imaginación. Os dejo un pequeño vídeo de cómo enriquezco la bechamel para los canelones para darle intensidad de gusto:




Si te ha gustado, y crees que puede ayudar a mas gente, comparte con tu entorno, y no te olvides de darme un like.


----------------------------


Avui us vull fer propostes amb la salsa beixamel, ja que és una salsa molt versàtil que ens ajudarà en molts plats i que podeu enriquir amb altre ingredients, com:



  • Substituir una part de llet per caldo (peix, pollastre, carn o verdures)

  • Ceba Caramelitzada

  • Infussionar la llet o caldo amb espècies abens de fer la beixamel)

  • Tenyir-la amb verdures (espinacs, remolatxa)

  • De gustos (Curry, cúrcuma, ...)

  • Fer la Roux amb oli de la tonyina o bonítol.

  • Trufar-la amb trufa


La cuina ha de ser divertida i inventiva, amb una base de la recepta de beixamel com tenim a la plataforma www.cookidoo.es podem deixar volar la imaginaria. Teniu el video ua mica mes Amunt de com enriqueixo jo la beixamel per els canelons per donar-li intensidat de gust.


Si t'ha agradat i creus que pot ajudar a mes gent, compareix amb el teu entorn, i no t'oblidis de donar-me un like.

Solicita demostración