Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

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Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

APROVECHAR EL VAPOR EN TU Thermomix®

10 November 2021
10 November 2021
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Si me sigues por este canal o por las redes sociales, ya sabrás que no me canso de decir, que es súper importante planificarnos para optimizar el tiempo de cocción en nuestro Thermomix® . 


Así que hoy te propongo una receta muy sencilla, y que seguramente la has hecho muchas veces... Para que puedas aprovechar el vapor de esta misma para hacer una ensaladilla rusa en el Varoma. Así tendrás un primer plato para mediodía y la cena de la noche.


Ingredientes para 4 personas:



  • 3 Zanahorias cortada a trozos

  • 400 gr Calabacín (Pelado o sin pelar, al gusto)

  • 200 gr Cebolla cortada a cuartos

  • 150 gr Puerro cortado a rodajas

  • 30 gr Aceite de Oliva

  • 300 gr Agua

  • 1 cucharadita de concentrado de pollo o pastilla de caldo pollo (opcional)

  • 200 gr patatas cortadas en trozos

  • 1 cucharadita de sal

  • 1 Paquete de esaladilla congelada (700 gr)

  • 2-4 huevos (envueltos en papel film)


Los pasos a seguir de la receta, son:



  1. Poner en el vaso la cebolla, el puerro y el aceite. Trocear 5 seg / vel 5. Seguidamente sofreir 7-8 minutos / 120 grados / vel 1

  2. Mientras tanto, ponga en recipiente Varoma el paquete de ensaladilla rusa congelada. Quite la escarcha bajo el grifo, y ponga alrededor dos huevos. 

  3. Añada la zanahoria, el calabacín, la patata, el agua y la sal. Tape y sitúe el Varoma en su posición. Programe 25 min / Varoma / Vel 1.

  4. Retire el Varoma sin quemarse. Ponga en cubilete en la tapa, y programe 1 min / vel 5-10

  5. Ponga la ensaladilla en una fuente, enfríe los huevos, pélelos.  Retire la crema del vaso.


Sólo te faltará añadir el atún, olivas, palitos de cangrejo, ... Aquellos ingredientes que te guste encontrar en la ensaladilla Rusa.


En una única cocción habrás optimizado el tiempo de cocinado, para que puedas dedicar tu tiempo a las cosas realmente importantes.


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Si em segueixes per aquest canal o per les xarxes socials, ja saps que no em canso de dir, que es súper important planificar-nos per optimitzar el temps de cocció en el nostre Thermomix® .


Així que avui et proposo una recepta molt senzilla, i que segurament has fet moltes vegades... Perquè puguis aprofitar el vapor d'aquesta mateixa recepta, per fer una ensaladilla russa en el Varoma. Així tindràs un primer plat per migdia i el sopar per la nit.


Ingredients per a 4 persones:



  • 3 Pastanagues

  • 400 gr Carbassó (pelat o sense pelar, al gust)

  • 200 gr Ceba tallada a quarts

  • 150 gr Porro tallat a rodantxes

  • 30 gr d'Oli d'Oliva

  • 300 gr d'Aigua

  • 1 culleradeta de concentrat de pollastre o pastilla de caldo de pollastre (opcional)

  • 200 gr patata tallada a trossos

  • 1 culleradeta de sal

  • 1 Paquet d'ensaladilla congelada (700 gr)

  • 2-4 ous (embolicats amb paper film)


Els passos a seguir per la recepta son els següents:



  1. Posar en el got, la ceba, el porro i l'oli. Trossejar 5 seg / Vel 5. Seguidament, sofregir 7-8 minuts / 120 graus / Vel 1

  2. De mentres, posar en el "recipiente Varoma" el paquet d'ensaladilla russa congelada. Treure sota la pica el gel, i posar al voltant els ous.

  3. Afegir al got, la pastanaga, el carbassó, l'aigua i la sal. Tapar i situar el Varoma en la seva posició. Programar 25 min / Varoma / Vel 1

  4. Retirar el Varoma sense cremar-se. Posar en cubilet en la tapa i programar 1 min / vel 5-10

  5. Posar l'ensaladilla en una safata, refredar i pelar els ous. Retirar la crema del got.


Nomès et faltará afegir la tonyina, palitos, olives, ... Aquells ingredients que t'agraden trobar en l'ensaladilla russa. 


En una única cocció hauràs optimitzat el temps de cuinat, perquè puguis dedicar el teu temps a les coses realment importants. 


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10 November 2021