Thermomix® Barcelona Vic

Rosa Roca ( Vallès Oriental -osona)

Bienvenidas a mi blog de Thermomix® Me encanta la cocina! Por eso disfruto mucho experimentando con Thermomix® y compartiendo recetas con mis clientas. Si aun no tienes Thermomix® o la tienes y no acabas de sacarle el partido que tu desearías, es que te falta mi ayuda. En este blog encontrarás consejos, promociones y recetas comprobadas fàciles y deliciosas. Contacta conmigo y dale al " llama gratis"

Bienvenidas a mi blog de Thermomix® Me encanta la cocina! Por eso disfruto mucho experimentando con Thermomix® y compartiendo recetas con mis clientas. Si aun no tienes Thermomix® o la tienes y no acabas de sacarle el partido que tu desearías, es que te falta mi ayuda. En este blog encontrarás consejos, promociones y recetas comprobadas fàciles y deliciosas. Contacta conmigo y dale al " llama gratis"

COCA DE SANT JOAN

22 junio 2016
22 junio 2016
Ja tenim la Revetlla de Sant Joan o la nit màgica aquí i  no hi pot faltar la coca típica de brioix amb pinyons, fruita confitada, crema pel damunt...etc. També la podem fer farcida de nata, trufa o crema. Això ja va a gustus i us ho deixo a vosaltres!! Com veureu a la recepta, el més important es la massa de brioix, sería una massa molt dificil de fer sino tinguessim l’eina principal per fer l'amassat que és la Thermomix® , per tant l’èxit està assegurat!!! Ara només l’heu de fer i compartirla amb els amics. Bona Revetlla!!!!   COCA DE SANT JOAN  Ingredients: ½ kg de farina de força 75 g de sucre (o 40 g de sucre i 35 de sucre invertit) 1 tros de pell de llimona i taronja 1 pessic de sal 150 g d’ou (3 ous mitjans) 125 g d’aigua freda 15 g d’anís 25 g de llevat 75 g de mantega a temperatura ambient   Preparació: 
  1. Posarem en el got el sucre i triturarem 10 seg/ vel 5-10.
  2. Afegirem les pells i ho tornarem a triturar 10 seg/ vel 5-10.
  3. Afegirem tota la resta d’ingredients menys el llevat i la mantega i ho barrejarem 10 seg/ vel 5.
  4. Programarem 5 min/ vel. espiga. Quan faltin 2 min afegirem la mantega i el llevat.
  5. Deixarem la massa en el got, fins que surti per dalt..
  6. Escalfarem el forn a 200ºC.
  7. Posarem la massa en una safata i paper de forn i amb les mans untades d’oli li donarem la forma desitjada. Ho pintarem amb ou i ho decorarem amb fruites o bé amb tires de crema i pinyons i amb sucre humitejat.
  8. Deixarem que torni a doblar el volum i ho enfornarem a 180ºC-200ºC uns 10-15 min. màxim
  9.  Si voleu fer  crema per farcirla o posarla al damunt, aqui teniu la recepta:
CREMA PASTISSERA Ingredients 500 cc. de llet sencera 3 rovells d’ou 120 g. de sucre 50g de Maizena 1 tros de pell de llimona Una mica de canyella en pols   Preparació: Posem la papallona en el got, tirem els rovells, el sucre, la maizena procurant que no quedi sobre la papallona, la pell de llimona, la canyella i la llet. Programem 8 minuts velocitat  2 ½  a 90º . Retirem la pell de la llimona i reservem dins una mànega pastissera o en un bol fins que sigui freda.        
Solicita demostración