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Monica Macias Fonts
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Galetes de xocolata / galletas de chocolate
28 March 2021Avui una recepta de pecat, galetes de brownie són increïblement delicioses, no només pel seu sabor sinó per la seva textura suau però alhora cruixent.
Ingredients (per a 20 galetes):
- 40 gr. de nous
- 150 gr. de sucre more
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla.
- 1 culleradeta de cafè soluble.
- 2 ous.
- 35 gr. de farina.
- 20 gr. de cacau en pols pur
- 1/4 culleradeta de sal
- 1/4 culleradeta de llevat.
- 145 gr. de chocolat fondant
- 30 gr. de mantega.
- 100 gr. de llavors de xocolata.
1. Preescalfeu el forn a 190 ° C. Forri 2 safates de forn amb paper d'enfornar i reservi.
2. Posem les nous al got. Col·loquem el cubilet a la tapa i piquem 6 "- velocitat 5. Reservem en un bol.
3. Poseu en el got la farina, el cacau pur, la sal i el llevat i barregi 10 seg / vel 6. Traieu al bol reservat, juntament amb les nous picades.
4. Poseu la papallona a les ganivetes. Poseu el sucre, la vainilla, el cafè soluble i els ous. Bata 5 minuts / 37 ° C / vel 3.5 i després, bata 5 minuts / vel 3.5.
5. Poseu un bol sobre la tapa del got i pesi la xocolata. Afegiu la mantega i fongui al microones a màxima potència durant 30 segons. Barregi i repeteixi la programació fins que estigui fos i cremós. Afegiu la xocolata fosa al got i barregi 20 seg / vel 3.
6. Afegir la barreja de farina, cacau i les nous reservades i barregi 8 seg / vel 3
7. Afegiu les perles de xocolata i barregi 8 seg / vel 3. Traieu la papallona i acabi de barrejar amb l'espàtula.
8. Amb dues cullered, agafi porcions de massa de la mida d'una nou i poseu-les en les safates preparades.
9. Fornegem en 2 tandes de 10 minuts (190 ° C). Deixeu refredar en les safates de forn durant 15 minuts, sense tocar-les. Serveixi o reservi en un recipient hermètic.
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Hoy una receta de pecado, galletas de brownie son increíblemente deliciosas, no solo por su sabor sino por su textura suave pero a la vez crujiente.
Ingredientes (para 20 galletas):
- 40 gr. de nueces
- 150 gr. de azúcar.moreno
- 1 cucharadita de extracto de vainilla.
- 1 cucharadita de café soluble.
- 2 huevos.
- 35 gr. de harina.
- 20 gr. de cacao en polvo puro
- 1/4 cucharadita de sal
- 1/4 cucharadita de levadura.
- 145 gr. de chocolat fondant
- 30 gr. de mantequilla.
- 100 gr. de pepitas de chocolate.
1. Precaliente el horno a 190°C. Forre 2 bandejas de horno con papel de hornear y reserve.
2. Ponemos las nueces en el vaso. Colocamos el cubilete en la tapa y picamos 6”- velocidad 5. Reservamos en un bol.
3. Ponga en el vaso la harina, el cacao puro, la sal y la levadura y mezcle 10 seg/vel 6. Retire al bol reservado, junto con las nueces picadas.
4. Coloque la mariposa en las cuchillas. Ponga el azúcar, la vainilla, el café soluble y los huevos. Bata 5 min/37°C/vel 3.5 y después, bata 5 min/vel 3.5.
5. Coloque un bol sobre la tapa del vaso y pese el chocolate. Añada la mantequilla y funda en el microondas a máxima potencia durante 30 segundos. Mezcle y repita la programación hasta que esté fundido y cremoso. Añada el chocolate fundido y mezcle 20 seg/vel 3.
6. Incorpore la mezcla de harina, cacao y las nueces reservadas y mezcle 8 seg/vel 3
7. Agregue las perlas de chocolate y mezcle 8 seg / vel 3. Retire la mariposa y acabe de mezclar con la espátula.
8. Con una cucharita, coja porciones de masa del tamaño de una nuez y póngalas en las bandejas preparadas.
9. Hornee en 2 tandas de 10 minutos (190°C). Deje enfriar en las bandejas de horno durante 15 minutos, sin tocarlas. Sirva o reserve en un recipiente hermético.