Thermomix® Barcelona Vic

Monica Macias Fonts

Bienvenido/a a mi sección en la Blogosfera Thermomix® . Soy comercial de la delegación de Mataró, pero nuestro grupo se encuetra en Vic. Des de este blog quiero ayudaros a sacarle jugo a vuestra Thermomix® . Si teneis alguna duda, o deseais algun consejo, no dudeis en poneros en contacto. Y si deseais conocer el nuevo Thermomix® , sin compromiso, me enviais vuestros datos y yo me pongo en contacto con vosotros lo antes posible.

Bienvenido/a a mi sección en la Blogosfera Thermomix® . Soy comercial de la delegación de Mataró, pero nuestro grupo se encuetra en Vic. Des de este blog quiero ayudaros a sacarle jugo a vuestra Thermomix® . Si teneis alguna duda, o deseais algun consejo, no dudeis en poneros en contacto. Y si deseais conocer el nuevo Thermomix® , sin compromiso, me enviais vuestros datos y yo me pongo en contacto con vosotros lo antes posible.

Panellets de mojito

29 October 2021
29 October 2021
Categoría:




Ingredients per a uns 30 panellets


* 200 g d’ametlla en pols


* 100 g i 180 g de sucre


* 70 g de flocs de patata


* 80 g de rom blanc


* 70 g de nata líquida 35% MG


* 2 llimes


* 10 fulles de menta


* sucre en pols


Preparació


1. Posem la nata i el rom dins el got de la Thermomix® i escalfem 3 minuts, temperatura 80º i velocitat 1.


2. Incorporar els flocs de patata i barrejar 30 segons a velocitat 3. Reservem.


3. Amb el got net i ben sec. Afegim el els 100 g de sucre i pulveritzem 1’ - velocitat 10, reservem. Afegim el els 180 g de sucre i pulveritzem 1’ - velocitat 10.


4. Afegim la pell de les llimes, nomes la part verda i les fulles de menta, i triturem 30” - velocitat 10. Baixem els ingredients i afegim l’ametlla en pols i barregem 30 segons a velocitat 3.


5. Afegim la barreja de patata, rom i nata i barregem 30” - velocitat 4. Acabem de barrejar amb l’espàtula si cal.


6. Formar un cilindre, l’emboliquem amb film transparent i deixem reposar a la nevera un mínim de 1 hora (així agafarà consitència).


7. Un cop ben freda la massa. Pre-escalfarem el forn a 220. Farem boletes d’aquesta massa, surten unes 40 unitats. 


8. Per arrebosar, posem una mica del sucre pulveritzat i arrebossem unes quantes boletes i les posem amb una plata de forn amb paper sulfuritzat.


9. Unes altres boletes les podem arrebossar amb un glassejat de llima, utilitzarem el sucre pulveritzat amb el suc de les llimes que hem fet servir, ha de quedar una consistència una mica espessa. Arrebossem i posem també a la plata de forn.


10. Posem els panellets durant 5 minuts, a 220º calor a dalt i a baix. Deixem refredar i a degustar. Bona castanyada!!!!!!!!



Solicita demostración
29 October 2021