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Monica Macias Fonts
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Crema de múrgoles amb foie i ou a baixa temperatura
17 April 2021Avui el “tete” ens ha portat unes múrgules i no podiem desaprofitar l’oportunitat de fer un platillo d’allò més delicios. A casa ens encanten els bolets, cuinats de moltes maneres. Us deixo aquesta recepta a veure si us agrada, crema de múrgoles amb foie i ou a baixa temperatura.
Crema de múrgoles amb ou a baixa temperatura i foie
Ingredients per 4
200 g múrgoles
150 g ceba dolça
1 dent d’all
30 g de mantega
100 g de nata líquida
50 ml de brou de pollastre
Sal i pebre blanc
1500 g aigua
4 ous (sobretot a temperatura ambient)
4 trossos de foie
Elaboració:
1. Posem la ceba tallada a daus, juntament amb la mantega i l’all a dins del got, posem la tapa i la reixa antiesquitxades i programem 12’ - varoma - velocitat 1.
2. Netegeu les múrgoles. Un cop cuita la ceba, incorporeu-hi les múrgoles tallades a daus, salpebreu-ho i posem la tapa i a sobre una altre vegada la antiesquitxades i cuinarem 15’ - 100 - velocitat 1 per a que les múrgoles desprenguin tota l’aigua.
3. Després, incorporeu-hi el brou i la nata, posarem el cubilet a la tapa i courem 10’ - 100 - velocitat 1. Triturem 1’- velocitat 7, queda una crema lleugerament espessa. Retirarem del got i reservem.
4. Afegirem l’aigua sense rentar el got i escalfarem 10’-70 graus- velocitat 1. Afegirem els ous dins del cistellet i programem 16’ - 70 - velocitat 1.
5. Cuinem el foie amb la planxa ben calenta 1 minut per cada banda, li posem una mica de sal gruixuda.
Muntatge
Posem una mica de crema en cada plat un tros de foie i l’ou a sobre.
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Hoy el "tete" nos ha traído unas colmenillas y no podíamos desaprovechar la oportunidad de hacer un platillo de lo más delicioso. En casa nos encantan las setas, cocinadas de muchas maneras. Os dejo esta receta a ver si os gusta, crema de colmenillas con foie y huevo a baja temperatura.
Crema de colmenillas con huevo a baja temperatura y foie
Ingredientes para 4
200 g colmenillas
150 g cebolla dulce
1 diente de ajo
30 g de mantequilla
100 g de nata líquida
50 ml de caldo de pollo
Sal y pimienta blanca
1500 g agua
4 huevos (sobretodo a temperatura ambiente)
4 trozos de foie
Elaboración:
1. Ponemos la cebolla cortada en dados, junto con la mantequilla y en el ajo en el vaso, ponemos la tapa y la rejilla antisalpicaduras y programamos 12 '- varoma - velocidad 1.
2. Limpiar las colmenillas. Una vez cocida la cebolla, incorporar las colmenillas cortadas en dados, salpimentar y ponemos la tapa y encima otra vez la antisalpicaduras y cocinaremos 15 '- 100 - velocidad 1 para que las colmenillas desprendan toda el agua.
3. Después, incorporar el caldo y la nata, pondremos el cubilete en la tapa y cocemos 10 '- 100 - velocidad 1. Triturar 1’- velocidad 7, queda una crema ligeramente espesa. Retiraremos del vaso y reservamos.
4. Añadiremos el agua sin lavar el vaso y calentaremos 10’-70 grados- velocidad 1. Añadiremos los huevos dentro del cestillo y programamos 16 '- 70 - velocidad 1.
5. Cocinamos el foie con la plancha bien caliente 1 minuto por cada lado, le ponemos un poco de sal gruesa.
montaje
Ponemos un poco de crema en cada plato un trozo de foie y el huevo encima.