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Confitura de Cebolla morada con higos
29 August 2021Ingredientes
350 gr de cebolla morada
6-8 higos frescos maduros medianos
30 g cucharada de aceite de oliva
1/2 de cucharadita de sal
1 cucharadita de vinagre balsámico de módena
una pizca de pimienta negra molida
80 gr de vino tinto
Preparación
1. Lava la cebolla y los higos.
2. Pela la cebolla y córtala en cuartos y introduce en el vaso junto con el aceite de oliva. Troceamos 7” velocidad 4.
3. Sofríe, sin poner el cubilete (podemos poner la rejilla anti salpicaduras, 12’ varoma giro inverso velocidad 1.
4. Añade la sal y el vinagre balsámico, sin el cubilete y cocinamos 12 minutos- varoma - giro inverso vel 1.
5. Pela los higos y córtalos en cuatro o seis partes (depende del tamaño de los higos que uses). Añádelos al vaso y programa 7’ varoma giro inverso velocidad 1.
6. Añadimos el vino tinto, sin poner el cubilete en la tapa, cocinamos 10’ varoma giro inverso velocidad 1, para que reduzca.
7. Servimos o guardamos en un tarro hermético.
Confitura de Ceba vermella amb figues
ingredients
350 gr de ceba vermella
6-8 figues madures mitjanes
30 g cullerada d'oli d'oliva
1/2 de culleradeta de sal
1 culleradeta de vinagre balsàmic de mòdena
un pessic de pebre negre mòlt
80 gr de vi negre
preparació
1. Renta la ceba i les figues.
2. Pela la ceba i tallem a quarts i introdueix en el got juntament amb l'oli d'oliva. Trossegem 7 "velocitat 4.
3. Sofregeix, sense posar el cubilet (podem posar la reixeta anti esquitxades, 12’ varoma gir invers velocitat 1.
4. Afegeix la sal i el vinagre balsàmic, sense el cubilet i cuinem 12 minuts- Varoma - gir invers vel 1.
5. Pela les figues i tallem en quatre o sis parts (depèn de la mida de les figues que facis servir). Afegeix-les a el got i programa 7’ Varoma gir invers velocitat 1.
6. Afegim el vi negre, sense posar el cubilet a la tapa, cuinem 10’ Varoma gir invers velocitat 1, perquè redueixi.
7. Servim o guardem en un pot hermètic.