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Monica Macias Fonts
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Patates i boniato estil “de luxe” realfood
23 February 2021Qui ha dit que no es pot pecar una mica de manera sana. Doncs si, avui m’he posat el davantal per fer unes delicioses patates i boniato al estil “de luxe” acompanyats d’una falsa salsa “de luxe” i d’uns fingers de pollastre. Tot fet al forn.
Anem amb la recepta!!!!
Patates i batates a l'estil de luxe
Falsa Salsa "de luxe"
• 100 g de formatge cremós
• 125 g de iogurt grec natural
• 50 g de ceba tendra
• 1,5 culleradetes d'alfàbrega seca
• 1,5 culleradetes d'orenga sec
• 2 culleradetes de mostassa de dijon (o una depen del que us agradi)
• 20 g d'oli d'oliva
patates i boniatos
• 1500 g d'aigua
• 300 g de patates amb pell, tallades a grills
• 300 g de moniatos pelades tallades a grills
• 50 g de farina de cigrons
• 1 culleradeta pebre vermell
• 1 culleradeta d'all en pols
• 1 culleradeta d'orenga sec
• 1 culleradeta de farigola sec
• 1/2 culleradeta de sal
preparació
Falsa Salsa "de luxe"
1. Poseu en el got tots els ingredients de la salsa i trituri 10 seg / vel 6. Amb l'espàtula, baixi la barreja cap al fons del vas i tritureu 10 segons / vel 6. Traieu del got pasen a un recipient hermètic i reservi en la nevera fins al moment de servir. Renti el got.
Patates i moniatos
1. Poseu l'aigua al vas i escalfem 10 min / 100 ° C / vel
2. Poseu el recipient Varoma en la seva posició Poseu les patates i a la safata Varoma posi els moniatos. programi 20 min / Varoma / velocitat 1. Reservem ..
3. En una bossa (o en un bol), barregi la farina, el pebre vermell, l'all, l'orenga, la farigola i la sal. Afegiu les patates precuites del varoma, tanqui la bosa i mogui bé per arrebossar les patates. (O les barregem a dins del bol)
4. Escalfi l'oli en una paella fonda. Fregeix les patates i els moniatos per tandes fins que estigui daurat i retiri sobre paper de cuina. Serveixi acompanyat amb la falsa salsa "de luxe". O també les podem gratinar al forn (en lloc de fregir) fins que estiguin daurades.
Jo ho he posat al forn de llenya a 200 graus durant 20’. Juntament amb els fingers de pollastre rebossats!!!!!
Quién ha dicho que no se puede pecar un poco de forma sana. Pues sí, hoy me he puesto el delantal para hacer unas deliciosas patatas y boniato al estilo "de luxe" acompañados de una falsa salsa "de luxe" y de unos fingers de pollo. Todo hecho al horno.
Vamos con la receta !!!!
Patatas y batatas al estilo de lujo
Falsa Salsa "de lujo"
• 100 g de queso cremoso
• 125 g de yogur griego natural
• 50 g de cebolla tierna
• 1,5 cucharaditas de albahaca seca
• 1,5 cucharaditas de orégano seco
• 2 cucharaditas de mostaza de dijon (o una si no te gusta mucho)
• 20 g de aceite de oliva
patatas y batatas
• 1.500 g de agua
• 300 g de patatas con piel, cortadas en gajos
• 300 g de boniatos peladas cortadas en gajos
• 50 g de harina de garbanzos
• 1 cucharadita pimentón
• 1 cucharadita de ajo en polvo
• 1 cucharadita de orégano seco
• 1 cucharadita de tomillo seco
• 1/2 cucharadita de sal
Preparación
Falsa Salsa "de luxe"
1. Ponga en el vaso todos los ingredientes de la salsa y triture 10 seg / vel 6. Con la espátula, baje la mezcla hacia el fondo del vaso y triturar 10 segundos / velo 6. Retire del vaso a un recipiente hermético y reserve en la nevera hasta el momento de servir. Lave el vaso.
Patatas y boniatos
1. Poner el agua en el vaso y caliente 10 min / 100 ° C / velo 1.
2. Ponga el recipiente Varoma en su posición Poner las patatas y la bandeja Varoma ponga las patatas. programe 20 min / varoma / velocidad 1. Reserva ..
3. En una bolsa (o en un bol), mezcle la harina, el pimentón, el ajo, el orégano, el tomillo y la sal. Agregue las patatas precocidas en varoma, cierre la bolsa y mueva bien para rebozar las patatas. O mezclamos dentro de el bol.
4. Caliente el aceite en una sartén honda. Fría las patatas y los moniatos por tandas hasta que estén dorados y retire sobre papel de cocina. Sirva acompañado con la falsa salsa "de luxe". O también gratinar las patatas y los moniatos en el horno (en lugar de freír) hasta que estén todos los gajos dorados
Yo lo he puesto en el horno de leña a 200 grados durante 20 '. Junto con los fingers de pollo rebozados !!!!!