Thermomix® Barcelona Vic

Mireia Farran Autet

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

TRINXAT DE LA CERDANYA

19 February 2020
19 February 2020


TRINXAT DE LA CERDANYA


Aprofitant la temporada d'hivern i de la verdura de temporada, us presento un plat típic de la cuina tradicional de la Cerdanya, al Pirineu català ,                          EL TRINXAT DE LA CERDANYA. EL  podem servir com un timbal o en format truita petita i dorada. Els ingredients són bàsicament patata, col, cansalada, i  botifarra negra (opcional). Amb el Thermomix® ens resulta un plat molt fàcil, ràpid, saludable i de temporada. 


 



TRINXAT DE COL 


- 750grs Col verda d'hivern 


- 70grs oli d'oliva verge 


- 2-3 grans d'all 


- 150grs Panxeta de porc tallada a tires 


- 100grs Aigua 


- Sal 


- 500grs Patates tallades  


 


PREPARACIÓ 


1. Trossegeu la col en dues o tres vegades ajudant-vos amb l'espàtula 8seg/vel.4 . Reserveu en un bol. 


2. Poseu l'oli al vas i programeu 3min/varoma/vel.1 


3.  Afegiu els alls i programeu 3seg / vel 5, Amb l'espàtula, baixeu les restes d'all del vas. 


4.  Incorporeu la cansalada i programeu 5min/ Varoma /vel.1. 


5. Incorporeu la col ja trossejada, l'aigua i la sal, i programeu 5min/ Varoma/vel.1  Afegiu les patates, programeu 20 minuts/ Varoma /vel 1 


6.  Si voleu afegir la butifarra negra, feu-ho quan faltin 10 minuts. 


7. Emplatar i servir, si el volem fer com una truita posar oli a la paella i daurar-lo com una truita. 


 


 


 


 


 


Responder 


Reenviar 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Solicita demostración