Thermomix® Barcelona Vic

Mireia Farran Autet

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

PA DE PESSIC "GENOVÈS"

06 abril 2020
06 abril 2020

PA DE PESSIC "GENOVÉS"




El pa de pessic és una recepta que la podem consumir com a tal, ensucrada per sobre amb sucre llustre o sense, per esmorzar o per berenar, també la podem fer servir com a base per fer un pastis tipus Sara, sant Marc, Massini, per fer una mousse de fruites, on la utilitzarem com a base d´aquesta,...i tb per fer una mona. En aquest cas, per fer una mona farem un pa de pessic "genovés", on els seus ingredients basics són ous, sucre i farina. Després la podem farcir de melmelada, trufa, mantega,,...i l´acabarem amb una crema de mantega, una crema de rovells o una trufa. La decorarem amb uns pollets, plomes, ous o qualsevol decoració de xocolata,... . Aquestes són les més tradicionals.


Així doncs aqui teniu la recepta.


PA DE PESSIC "GENOVÉS" aqui hi teniu l´enllaç:


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55158




Solicita demostración