Thermomix® Barcelona Vic

Mireia Farran Autet

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

NATA DE TRUFA

07 April 2020
07 April 2020
Categoría:

NATA DE TRUFA




Aquesta elaboració la podem fer servir per fer l´acabat de  pastissos, com ara la mona, un massini, o altre receptes que portin trufa.


Es una trufa cuita que després la muntem. 


INGREDIENTS

250g nata (35% de grassa)


100g cobertura (pot ser cobertura blanca, llet o negre)


35g de sucre (opcional)


PREPARACIÓ

1. Poseu al vas la nata i el sucre  i programeu 6 min/90ºC/vel 1.


2. Afegim la cobertura i barregem 30 seg/vel 3. Retirem la crema a un recipient i la deixem refredar. Reservar a la nevera com a minim 8 hores.


3. Poseu la papallona a les ganivetes, poseu-hi la crema de trufa i monteu a      vel 3.  Pareu el Thermomix® quan estigui muntada, parant atenció per evitar que es  munti en accés. 


4. Utilitzeu a conveniència.

Solicita demostración
07 April 2020