Thermomix® Barcelona Vic

Mireia Farran Autet

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

CREMA DE SANT JOSEP

18 marzo 2020
18 marzo 2020
Categoría:

Hola,


Avui és la vigilia de Sant Josep i us ensenyaré la recepta de la crema de Sant Josep, un postre típic d´aquesta diada, que es pot acompanyar amb melindros, carquiñolis,...


CREMA DE SANT JOSEP


1 litre de llet


10 rovells


200 grs de sucre


40 grs de farina de blat de moro (maicena)


pell de llimona


1 canonet de canyella


100 grs de sucre per cremar la crema.


ELABORACIÓ


Per fer la crema de Sant Josep, hi ha un PETIT TRUC que ens fara que la elaboració d´aquesta crema tingui un resultat òptim, i és que infusionarem la llet amb la pell de llimona i la canyella, tot seguit us ho explico.


Agafem el litre de llet amb el sucre, la pell de llimona sense gens de part blanca i el canonet de canyella i ho posem al vas i fem 8 min/ 90ºC/ vel 1.


Un cop infusionat   ho deixem al vas tapat durant 30 minuts, perquè es vagi infusionant i es vagi refredant i tot seguit ho colarem.


Posarem la papallona a les ganivetes i hi eboquem la llet infusionada i colada, els rovells i la farina de blat de moro (maicena) i ho barregem 15 seg/vel 3.5.


Seguidament programem 11 min/90ºC/vel 2.


Comprobem si hi ha espuma quan ha acabat, en cas que si programeu 2 min/90ºC/vel 2 i si no hi ha espuma farem    2 min/vel 2, sense temperatura.


Seguidament treiem la papallona i barregem 10 seg/vel 7. 


Eboquem la crema en caçoletes de fang individuals i la deixem refredar sense tapar durant mitja horeta.


A partir d´aqui posarem una capa fina de sucre escampada a sobre la caçoleta i la cremarem amb un soplet o un cremador de crema electric o manual fins que el sucre es converteixi en caramel. És important cremar la crema just abans de menjar-la perquè el caramel serà cruixent.


Espero que la proveu i que disfruteu d´una bona diada de Sant Josep.

Solicita demostración
18 marzo 2020