Thermomix® Barcelona Vic

Mireia Farran Autet

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

CREMA DE ROVELLS

06 April 2020
06 April 2020
Categoría:


CREMA DE ROVELLS


Aquesta recepta no la tenim al Cookidoo, la farem manualment amb el nostre Thermomix® .


 

INGREDIENTS   

5 rovells d'ou       


1 ou                    


130gr sucre      


40gr aigua         


5gr. Mido o Maicena     




PREPARACIÓ   

1. Posem a fer un almívar, introduïm al vas primer l'aigua i llavors sucre, programem 18min/ Varoma /vel.2.


2. Mentrestant, en un bol posem l'ou, i amb l'ajuda d'unes varilles batim, llavors afegim al la maicena i batim fins a dissoldre-la.


 3. Afegim al bol els rovells, batim una mica i ho reservem.


4. Quan hagi acabat el temps l'almívar, incorporem l'almívar dins el bol que hem preparat prèviament, aquest procés ha de fer-se POC A POC i sense deixar de barrejar el contingut de dins el bol fins que l'almívar no estigui totalment incorporat.  


 5. Posem la papallona a les ganivetes, colem la preparació del bol i la aboquem dins del vas, i tot seguit programem 12 min / 95º / vel.1,5


 6. Quan ha acabat el Thermomix® , posem la crema en una safata i la remenem amb una espàtula perquè es refredi depressa. Un cop freda del tot  posem la crema en un Tuper i la  reservem a la nevera.


Esta receta no está en Cookidoo, vamos a hacerla manualmente con nuestro Thermomix®



INGREDIENTES


5 Yemas


1 huevo


130g azucar


40g agua


5g Maizena




PREPARACIÓN

 1, Ponemos a hacer el almíbar. Introducimos en el vaso el agua, el azucar y programamos 18min/ Varoma /vel.2.


2. Mientras, batimos en un bol el huevo, añadimos la Maizena y batimos hasta disolverla.


3. En el bol añadimos las yemas, las batimos un poquito y reservamos.


4. Cuando temine el tiempo del almíbar, lo incorporamos en el bol que hemos preparado previamente. Este proceso tiene que ser despacito y sin dejar de remover el contenido con las barillas hasta que el almívar este totalment incorporado. 


5. Ponemos la mariposa den las cuchillas, colamos la preparación y la vertemos en el vaso y programamos 12min / 95º / vel.1,5.


 6. Cuando ha terminado el Thermomix® , la ponemos en una bandeja y remuevela con una espátula para que se enfrie deprisa. Una vez ha perdido calor, ponemos la crema en un tuper, la dejamos enfriar del todo y reservamos en la nevera.

Solicita demostración
06 April 2020