advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Marta Martinez Serrat

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Comprar Thermomix®

BARRA PA GALLEC

02 April 2020
02 April 2020





Ingredients pre-massa el dia abans 


 

50 g massa  mare  

50 g de farina  

50 ml d'aigua embotellada 

afegir en bol  tot. 

remou bé i tapa-ho, l'ideal és deixar-ho tota la nit o ficat en un lloc càlid fins que surtin bombolles, quant mes activat aquest millor funcionés teu pa artesanal 

 

Si no tens massa mare et paso la recepte: ferment natural (massa mare)

o una altre opció tambe preferments :com fer preferment biga o poolish

Et recomano  

Quan tinguem a punt la massa mare, la farina i l'aigua vam crear la massa però no li afegim la sal fins que es faci autòlisi, després ja pots afegir la sal, amb aquest mètode, redueixes el temps d'amassat fins a un 40% 

 

ingredients: 

150 g de massa  mare natural 

500 g de farina panificable. 

310 ml d'aigua 

10 g de sal 

 

Com preparar un pa amb massa mare sense llevat: 

En aquesta recepta el més important és disposar d'una bona matèria primera i seguir a peu de la lletra les quantitats. És indispensable disposar d'una bascula de cuina que ens permeti tenir sempre a punt. 

Anem a tamisar la farina en un bol. Podem posar qualsevol tipus de farina que ens agradi, podem fer un pa integral, de sègol, espelta o una barreja de diverses. La imaginació i la creativitat a la cuina són elements recurrents. 

 


Barra de pa Gallec 


 

Recepta de Pa amb massa mare sense llevat 

 


Col·loquem dins el vas de la Thermomix®   :


 l'aigua amb la farina i   barrejar bé. 


amassem durant 1 minut  a velocitat espiga 


Aquests dos ingredients serà millor que es quedin una hora mínim per poder pastar molt millor. Experts així o explica'n és una manera de què els productes es complementin millor després.


Passat aquest temps ens disposem a pastar el pa.  


Aquesta barreja de farina i aigua, la condimentem amb el 10 g de sal. 


  introduïm la massa mare.  


Amassem 5 min a velocitat espiga 


 


 


 deixar reposar la massa unes 2 hores cobert amb paper film un lloc templet (22graus aprox) 


 


Li donarem forma al nostre pa, podem fer unes barres convencionals, uns panets o un pa rodó, seguirem els nostres gustos. 


Fem uns talls a la massa i disposem sobre una safata per forn forrada amb paper vegetal perquè no s'enganxi 


.  


Un cop passat el temps el moldejem un a mica però sense treure  molt el aire . 


En aquest cas seran 3 barretes 


 


Agafarem un drap de cuina de cotó i anirem posant les barretes fent plecs amb el mateix drap perquè no es toquin. El deixem 10 min.


Mentre escalfem el forn 250 graus


els passem a la safata:


250 graus escalfo dalt i baix 10 min amb vapor (si no en teniu, posarem a sota altra safata amb una mica d'aigua i passat 10 min la treure'm)


10 min més 220 graus i ja les tindrem les barretes.  


 


 

Solicita demostración