advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Marta Martinez Serrat

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Comprar Thermomix®

PICAR I RENTAR ENCIAM

13 April 2020
13 April 2020Normalment es consumeix en cru, i és l'ingredient estrella de les amanides, així que aquí tens una forma molt ràpida per a picar i rentar l'enciam en segons. 


 


Coneix algunes recomanacions importants de conèixer i tenir en compte: 


 


Preferentment, l'enciam ha de consumir-se fresca, perquè pugui aportar-nos totes les seves propietats. 


 


Les fulles més verdes, són les que tenen una major concentració de contingut de propietats alimentoses, per aquest motiu les fulles de l'interior compten amb un color més clar i aporten una millor quantitat de substàncies medicinals. 


 


Abans de consumir-la, és necessari rentar-la i desinfectar-la per a eliminar els residus orgànics com ara pesticides, insectes, terra, amibas, etc. 


 


Facilita les digestions: ja que és molt fàcil de digerir, és molt beneficiosa per al sistema digestiu. A les persones que tenen problemes de flatulències i malestars estomacals, se'ls recomana beure suc d'enciam. 


 


Millora l'aparell respiratori. Les persones que pateixen problemes en el sistema respiratori com ara bronquitis. Consumir suc d'enciam pot resultar molt beneficiós per a reduir els símptomes. 


 


És perfecta per a aprimar, però alhora és deliciosa en una amanida i per a completar una gran varietat de platerets, a més de les seves nombroses propietats nutricionals. 


 


Les fulles de l'enciam compten amb una quantitat mínima de calories. Aproximadament 100 grams d'aquesta verdura proporcionen tan sols 11 calories a l'organisme, és per això que està altament recomanada per a dietes de pèrdua de pes. 


 


L'enciam és un ingredient fàcil de combinar, lleuger i molt econòmic el que la fa el principal ingredient per a fer plats amb baix contingut calòric. 


 


Per aquest motiu pots incorporar-la a la teva dieta al moment del sopar per a tenir una sensació de sacietat amb una ingesta calòrica summament baixa. 


 


Incorporar-la en la dieta quotidiana és gairebé una obligació. 


 


Pelar alls i beneficis aquí 


 


Si t'agrada aquest post, recorda't de donar-me un LIKE. Gràcies!

Solicita demostración