Thermomix® Barcelona Vic

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

XOCOLATA DESFETA

21 September 2020
21 September 2020
Categoría:

Amb aquesta recepta i 10 minutets aconseguireu una xocolata desfeta que us en llepareu els dits. Preneu nota:



INGREDIENTS:



  • *150 gr de xocolata en polç tipus “Las Comas”

  • *750 gr de beguda de civada o soja

  • *1 pessic de sal

  • *75 gr de sucre (blanc, moré o algún altre endulcorant si es desitja, o sense si no ho volem tant dolç, a mi m’agrada molt dolç  ;-) )


PREPARACIÓ:


Poseu tots els ingredients junts al vas i programeu 10 minuts, 90ªC velocitat 4.



Ja podeu servir en tasses o bols i sucar-hi coca o pa torrat, o per el que vulgueu. 



NOTA: Amb aquestes quantitat surten uns ¾ de litre de xocolata i força espesseta (com a mi m’agrada) Si la volem més líquida i depenent de la quantitat que vulguem, o afegim líquid o hi traiem xocolata. Després variarà el dolç, per tant haurem d'afegir sucre si hi hem afegit líquid
Solicita demostración
21 September 2020