Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .
Home › Delegación Vic – Granollers › Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) › Aperitivos, entrantes y tapas › "XIITAKE-POP" A LA GALLEGA


Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .

¿Quieres que te llame Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
"XIITAKE-POP" A LA GALLEGA
04 July 2021Aprofitant que cuinem amb bolets xiitake, uns bolets poc coneguts, tot i que cada vegada més, començaré per explicar-vos 6 dels seus beneficis.
1. Millora la salut de la pell
2. Excel·lent font de vitamina D
3. Augmenta les funcions energètiques i cerebrals
4. Redueixen el colesterol i són utilitzats per remetre malalties circulatòries. ...
5. Ajuden a tenir una bona digestió. ...
6. Mata les cèl·lules canceroses.
I ara us explicaré la recepta, que és molt fàcil i realment sorprenent. Amb aquestes quantitats en surt un plat complet, o per una persona com a plat principal o per posar al centre de la taula i anar picant junt amb altres coses.
INGREDIENTS:
- 150 g de bolets xiitake frescos
- 3/4 patates netes amb pell
- 1/2 fulla d'alga nori o alga kombu. (qualsevol pot anar bé per donar un lleuger gust a mar)
- Sal, pebre vermell de la vera, pebre vermell picant, pebre negre, sal escatada i un bon raig d'oli.
PREPARACIÓ:
1- Posem al vas 1,5 litres d'aigua junt amb una cullerada de sal i l'alga.
2. Tapem i amb la funció escalfador, programem 100 °C
3. Mentrestant, posem al cistellet els bolets sencers i nets, i al recipient varoma, les patates netes i amb pela, tallades a rodanxes. Procurem que quedi un forat al mig del recipient varoma per assegurar la bona circulació del vapor.
4. Un cop l'aigua hagi arribat a ebullició, posem dins el cistellet dins el vas, tapem, posem el varoma i programem 25 minuts, temp/varoma, vel. 3.
5. Seguidament, apartem el varoma i disposem les patates en un plat o fusta de presentar el pop i les salpebrem (al gust, però sigueu generosos), amb l'espàtula traiem el cistellet, i esclarim a raig d'aixeta els bolets xiitake, per treure els trossets d'alga que hi puguin haver quedat. Els tallem a trossets petits i els repartim per sobre les patates. Sal-pebrem al gust, també generosament, hi tirem un bon raig d'oli i sal escatada per sobre. Si volem més calent podem escalfar uns minuts al microones. I ja podem servir.
Espero que ho proveu i que us agradi molt. No oblideu de compartir al vostre entorn i donar un like si us ha agradat. Gràcies.
Aprovechando que cocinamos con setas shiitake, unas setas poco conocidas, aunque cada vez más, empezaré por contaros 6 de sus beneficios.
1. Mejora la salud de la piel
2. Excelente fuente de vitamina D
3. Aumenta las funciones energéticas y cerebrales
4. Reducen el colesterol y son utilizadas para remitir enfermedades circulatorias. ...
5. Ayudan a tener una buena digestión. ...
6. Matan las células cancerosas.
Y ahora os explicaré la receta, que es muy fácil y realmente sorprendente. Con estas cantidades sale un plato completo, o por una persona como plato principal o para poner en el centro de la mesa y picar junto con otras cosas.
INGREDIENTES:
- 150 g de setas shiitake frescos
- 3/4 patatas limpias con piel
- 1/2 hoja de alga nori o alga kombu. (Cualquiera puede ir bien para dar un ligero sabor a mar)
- Sal, pimentón de la vera, pimentón picante, pimienta negra, sal escamada y un buen chorro de aceite.
PREPARACIÓN:
1- Ponemos en el vaso 1,5 litros de agua junto con una cucharada de sal y el alga.
2. Tapamos y con la función calentador, programamos 100 ° C
3. Mientras tanto, ponemos al cestillo las setas enteras y limpias, y en el recipiente varoma, las patatas limpias y con piel, cortadas a rodajas. Procuramos que quede un agujero en medio del recipiente varoma para asegurar la buena circulación del vapor.
4. Una vez el agua haya llegado a ebullición, ponemos el cestillo dentro del vaso, tapamos, colocamos el varoma en su posición y programamos 25 minutos, temp / varoma, vel. 3.
5. Seguidamente, apartamos el varoma y disponemos las patatas en un plato o madera para presentar el pulpo y las salpimentamos (al gusto, pero sed generosos), con la espátula sacamos el cestillo, y escurrimos a chorro de grifo las setas shiitake , para sacar los trocitos de alga que puedan haber quedado.Cortamos las setas en trocitos pequeños y los repartimos por encima las patatas. Sal-pimientas al gusto, también generosamente, echamos un buen chorro de aceite y sal escamada por encima. Si queremos más caliente podemos calentar unos minutos en el microondas. Y ya podemos servir.
Espero que lo pruebes y que te gusten mucho. No olvides de compartir en tu entorno y dar un like si te ha gustado.
Gracias.