Thermomix® Barcelona Vic

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

SALSA PER CALÇOTS

21 febrero 2021
21 febrero 2021
Categoría:



Aquí us deixo la recepta de la salsa per calçots que fa anys que fem a casa.


A la meva colla ja soc jo sempre la que porta la salsa ja que és espetcacular. 


INGREDIENTS PER A 1'5 LITRES DE SALSA


- 6 tomàquets de pera madurs i escalivats


- 6 grans d'all escalivats


-130 g d'ametlla torrada i pelada


-3 cullerades (de postres) de polpa de nyora ( o la carn de 3 nyores estovades amb aigua unes hores abans)


-40 g de vinagre (o al gust)


-1 cullerada  de postres de sal (o al gust)


-3 pessics de pebre (o al gust)


-1 litre d'oli d'oliva


PREPARACIÓ.


1- Posem al vas els tomàquets, els alls, les ametlles, la polpa de nyora, la sal i el pebre. 


2- Programem 1 minut vel 6


3- Afegim el vinagre, tapem amb el cubilet i sense posar temps, programem a vel 5 i anem tirant a poc a poc l'oli sobre la tapa. 


Quan haguem acabat l'oli i tinguem la tapa neta, ja tenim la salsa feta.


Espero que la gaudiu tant com jo. Es una salsa que a part dels calçots la podeu utilitzar per amanides i altres plats que us pugueu imaginar. Es estupenda. 


Us deixo també un video. ;-)




SUGGERIMENTS:


Si tenim al.lergia als fruits secs, podeu posar galetes tipus Maria en lloc de ametlles, no es el mateix però s'hi assembla molt.


Si us ha agradat, no us oblideu de deixar-me un like   ;-)

Solicita demostración
21 febrero 2021