Thermomix® Barcelona Vic

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

PETS DE MONJA VEGANS

01 abril 2021
01 abril 2021
Categoría:


Us passo la recepta que la meva companya Vanessa Sedas ens va compartir generosament, però jo he substituït els ous i així fer-los aptes per les persones veganes o intolerants als ous.


Pets de Monja, de segur que us agradaran. 


INGREDIENTS:


- 150g de sucre


- 200ml (2 cubilets plens) de aiguafava (és l'aigua restant de coure els cigrons) podem posar llet de soja o aigua.


- 45g de farina de cigró.


- 250g de farina blanca


- La pela ratllada de mitja llimona 


ELABORACIÓ:


1- Preescalfem el forn a 180ºC


2- Posem la papallona al vas. Afegim l'aiguafava, la farina de cigró (això substitueix els 3 ous) i el sucre.


3- Programem  6m/37ºC/ vel 4.


5- Ara sense temperatura, programem 6m / vel 4 .


6- Afegim la farina i la pela ratllada de la mitja llimona.


7- Programem 20seg/vel 3  i ho acabem de barrejar amb l'espàtula suaument (si veiem que queda molt espès, afegim una mica més d'aiguafava)


8- Ho posem en una mànega pastissera i en una safata amb paper de forn, formem boletes assegurant-nos que quedi una punteta a dalt.


9- Enfornem a 180ºC durant 8/10/15 minuts (dependrà del forn) fins que siguin rossets. 


...i un cop freds ja els tenim a punt per degustar. 


Us deixo un vídeo per guiar-vos!



Espero siguin del vostre gust i compartiu al vostre entorn perquè tothom en pugui gaudir. 


No us oblideu de posar un like si us ha agradat.


Moltes gràcies.

Solicita demostración
01 abril 2021