Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .
Home › Delegación Vic – Granollers › Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) › Postres y dulces › PETS DE MONJA VEGANS


Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .

¿Quieres que te llame Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PETS DE MONJA VEGANS
01 April 2021Us passo la recepta que la meva companya Vanessa Sedas ens va compartir generosament, però jo he substituït els ous i així fer-los aptes per les persones veganes o intolerants als ous.
Pets de Monja, de segur que us agradaran.
INGREDIENTS:
- 150g de sucre
- 200ml (2 cubilets plens) de aiguafava (és l'aigua restant de coure els cigrons) podem posar llet de soja o aigua.
- 45g de farina de cigró.
- 250g de farina blanca
- La pela ratllada de mitja llimona
ELABORACIÓ:
1- Preescalfem el forn a 180ºC
2- Posem la papallona al vas. Afegim l'aiguafava, la farina de cigró (això substitueix els 3 ous) i el sucre.
3- Programem 6m/37ºC/ vel 4.
5- Ara sense temperatura, programem 6m / vel 4 .
6- Afegim la farina i la pela ratllada de la mitja llimona.
7- Programem 20seg/vel 3 i ho acabem de barrejar amb l'espàtula suaument (si veiem que queda molt espès, afegim una mica més d'aiguafava)
8- Ho posem en una mànega pastissera i en una safata amb paper de forn, formem boletes assegurant-nos que quedi una punteta a dalt.
9- Enfornem a 180ºC durant 8/10/15 minuts (dependrà del forn) fins que siguin rossets.
...i un cop freds ja els tenim a punt per degustar.
Us deixo un vídeo per guiar-vos!
Espero siguin del vostre gust i compartiu al vostre entorn perquè tothom en pugui gaudir.
No us oblideu de posar un like si us ha agradat.
Moltes gràcies.