Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .
Home › Delegación Vic – Granollers › Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) › Postres y dulces › BUNYOLS DE VENT DE CARBASSA


Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .

¿Quieres que te llame Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BUNYOLS DE VENT DE CARBASSA
27 February 2021Aquí us deixo uns bunyols, que trobem a cookiddo, la veritat és que m'han sorprès per el seu sabor i lo esponjosos que queden.
Proveu-los, us encantaran.
INGREDIENTS
Massa
•500 g de polpa de carbassa a daus
•750 g de aigua
•1 culleradeta de sal
•25 g de llevat fresc
•300 g de farina de força
•1 culleradeta de sucre
Para fregir
•300 g d’oli per fregir
•150 g de sucre
PREPARACIÓ
Massa
1.Poseu al vas la carbassa, l’aigua i la sal i programem 25 min/100°C/vel cullera. Colarem amb el cistell sobre un bol par escòrrer la carbassa cuita i reserveu el caldo de cocció. Deixeu refredar.
2.Poseu al vas la carbassa cuita i tritureu 15 seg/vel 5. Retireu i reserveu.
3.Poseu al vas 250 g del caldo reservat i el llevat i barregeu 10 seg/vel 4.
4.Afegiu la farina i el sucre. Barregeu 10 seg/vel 5 y amasseu 1 min/vel espiga.
5.Afegiu la polpa de la carbassa i amasseu 30 seg/vel. espiga. Poseu la massa en un bol, cobriu-la amb film transparent y deixeu reposar durant un mínim de 30 minuts
Per fregir
1.Escalfeu l’oli en una paella fonda i fregiu els bunyols fent petites boles de massa amb dues culleres, introduïu-los al oli calent. Poseu-los sobre paper de cuina absorbent, ruixeu-los amb anís ( aquest és el meu truquillo ) i arrebosseu-los amb sucre abans de servir.
Us deixo petit video de com es fa.
Espero us agradi, els tasteu i no oblideu donar-me un like si us ha agradat.
Gràcies.