Thermomix® Barcelona Vic

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

BOLETES D'ARROS INTEGRAL AMB SESAM

15 noviembre 2020
15 noviembre 2020


Una recepta fàcil de fer i que sense ser molt extravagant dona molt joc, color i vistositat a una taula d'aperitius. Una recepta que trobareu a cookidoo.


INGREDIENTS:


-1000 g d'aigua


-1/2 fulla d’alga kombu


-300 g d’arròs integral rodó


-1 gra d’all


-100 g de ceba a trossos


-30 g d’àpi a trossos


-100 g de pebrot vermell a trossos


-200 g de carbassó a daus d’un cm


-40 g d’oli d’oliva


-1 cullerada de postres de sal


-2 pessics de pebre negra molt


-80 g de llavors de sèsam torrat


-50-80 g de salsa de soja


PREPARACIÓ:


1- Posem al vas, l’aigua i l’alga kombu i programem 15min/100ªC/vel 1


2- Introduïm el cistellet al vas, afegim l’arròs i programem 20 min/100ªC/vel 4. Un cop acabat, amb la osca de l’espàtula, trèiem el cistellet, aboquem l’arròs en un bol i reservem. Esbandim el vas.


3- Posem al vas l’all, la ceba, l’api, el pebrot i el carbassó i trossegem 4 seg/vel 6. Amb l’espàtula baixem els ingredients de les parets al fons del vas.


4- Afegim l’oli i sofregim 13 min/120ªC/vel 1.


5- Incorporem al vas l’arròs integral cuit, la sal i el pebre. Barregem 20 seg/vel 4. Retirem a un bol i deixem refredar uns 15 minuts aproximadament. Amb les mans humides d’aigua, formem boletes d’arròs de 35 g aproximadament i les arrebossem amb el sèsam. Servim acompanyat amb la salsa de soja.

Solicita demostración