Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .
Home › Delegación Vic – Granollers › Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) › Aperitivos, entrantes y tapas › ALBERGINÍES CAPRESE EN CAPONATA


Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .

¿Quieres que te llame Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
ALBERGINÍES CAPRESE EN CAPONATA
11 May 2021Avui unes albergínies que us en llepareu els dits. Jo he fet algunes modificacions a la recepta original de cookidoo. Partint de que soc vegana, he utilitzat formatges vegans, també a la cocció he fet canvis. Us els deixo perquè si us bé de gust els proveu....
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 2 albergínies petites (aprox. 500 g)
- 2 o 3 tomàquets en branca en meitats i en rodanxes de 5 mm
- 100 g de mozzarella vegana a talls fins
- 100g de formatge vegà tipus grec a talls fins
- 4 pessics de sal
- 2 grans d'all
- 30 g d'oli d'oliva i un rajolí més per a les albergínies
- 180 g de ceba caramel·litzada
- 250 g de tomàquet fregit.
- 1 tija d'api a trossos
- 15 g de vinagre de vi negre
- 1 culleradeta de sucre
- 30 g de tàperes
- 50 g d'olives negres sense os o bé 50 g olives verdes sense pinyol
- 4 rajolins de crema de vinàgre balsàmic
PREPARACIÓ:
1- Preescalfeu el forn a 220ºC
2- Talleu les albergínies per la meitat transversalment. Talleu cada tros a rodanxes posant un palet xinès tombat a cada costat de l'albergínia, de forma que al tallar les rodanxes, el full del ganivet quedi limitat per els palets i les rodanxes quedin unides com les fulles d'un llom amb llibre. Introduïu una rodanxa de tomàquet i una altra de formatge entre els talls alternant els formatges. Poseu les albergínies en una safata de forn, saleu al vostre gust, regueu amb un rajolí d'oli i enforneu durant 30 minuts a 220ºC. Mentrestant...
3- Poseu al vas els alls i l'oli. Trossegeu 3 seg / vel 7 i sofregiu 4 min / 120 ° C / vel 1.
4- Afegiu la ceba caramel·litzada i l'api. Trossegeu 10 seg / vel 8 i sofregiu 5 minuts / 120 ° C / vel 1.
5-Afegiu el tomàquet fregit, el vinagre i el sucre i sofregiu 5 minuts / 120 ° C / vel 1.
Afegiu les tàperes i les olives i barregeu bé amb l'espàtula. Aboqueu en una safata, col·loqueu les albergínies a sobre i regueu la superfície amb la crema de balsàmic y serviu temperat.
Desitjo que us agradin tan com a mi !
Comparteix al teu entorn si t'ha agradat i no t'oblidis de donar-me un LIKE! ;-) Gràcies.
Hoy unas berenjenas para chuparse los dedos. Yo he hecho algunas modificadiones de la receta original de cookidoo. Partiendo de que soy vegana, he utilizado quesos veganos y tambien en la coccion he hecho cambios. Aqui les dejo la receta por si les apetece probarlo...
INGREDIENTES (PARA 4 PERSONAS)
- 2 berenjenas pequeñas (aprox. 500 g)
- 2 o 3 tomates en rama en rodajas de 5 mm
- 100 g de mozzarella vgana en lonchas finas
- 100 g de queso vegano tipo griego en lonchas finas
- 4 pellizcos de sal
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva y un chorrito más para las berenjenas
- 180 g de cebolla caramelizada
- 150 g de tomate frito
- 1 tallo de apio en trozos
- 15 g de vinagre de vino tinto
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de alcaparras
- 50 g de aceitunas negras sin hueso o bien 50 g aceitunas verdes sin hueso
- 4 chorritos de crema de vinagre balsámico
PREPARACIÓN:
1- Precaliente el horno a 220ºC
2- Corte las berenjenas por la mitad transversalmente. Corte cada trozo en rodajas poniendo un palillo chino tumbado a cada lado de la berenjena, de manera que al cortar las rodajas, la hoja del cuchillo tope con el palillo y las rodajas queden unidas como las hojas de un libro al lomo. Introduzca una rodaja de tomate y otra de queso entre los cortes alternado tambien los quesos. Coloque las berenjenas en una fuente para el horno, espolvoree con la sal, riegue con un chorrito de aceite y hornee durante 30 minutos a 220ºC. Mientras tanto....
3- Ponga en el vaso los ajos y el aceite. Trocee 3 seg/vel 7 y sofría 4 min/120°C/vel 1.
4- Incorpore la cebolla caramelizada y el apio. Trocee 10 seg/vel 8 y sofría 5 min/120°C/vel 1.
5- Añada el tomate frito, el vinagre y el azúcar y sofría 5 min/120°/vel 1.
6- Agregue las alcaparras y las aceitunas y mezcle bien con la espátula. Vierta en una fuente, coloque las berenjenas encima. Riegue la superficie con la crema de balsámico y sirva templado.
Deseo que te gusten tanto como a mi!
Comparte en tu entorno si te ha gustado y no te olbides de darme un LIKE. Gracias! ;-)