Thermomix® Barcelona Vic

Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers

Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.

Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.

Vichyssoise amb perfum de gambes

04 February 2016
04 February 2016
Categoría:

VICHYSSOISE AMB PERFUM DE GAMBESINGREDIENTS:- 500g d’aigua- 200g de gambes petites congelades- 250g de porros- 150g de cebes- 200g de patates- 60g d’oli- 250g de llet evaporada- Sal i pebrePREPARACIÓ:Posar l’aigua i les gambes al vas i programar 10 minuts, temperatura 100ºC avelocitat 1. Un cop acabat, programar 8 segons a velocitat 4, colar i reservar.Posar al vas els porros i les cebes. Programar 10 segons a velocitat 4.Afegir l’oli i programar 6 minuts a temperatura 100Cº, velocitat 2’5. En acabarafegir el fumet de gambes i la resta d’ingredients, programar 30 minuts atemperatura 100Cº i velocitat 2. Fer una trituració de 30 segons a velocitat 10.Si es vol obtenir més líquida, s’hi pot afegir un raig de llet.

Solicita demostración
04 February 2016