Thermomix® Barcelona Vic

Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers

Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.

Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.

Postre fàcil

25 October 2017
25 October 2017
Categoría:

Aprofito per fer-vos coneixer la fantàstica promoció actual. I a la vegada una recepta molt fàcil, ràpida i resultona.




FLAM DE FORMATGE


INGREDIENTS


Caramel líquid


500 gr. de llet


500 gr. de nata liquida


200 gr. de formatge tipus philadelphia


200 gr. de sucre


2 sobres de quallada


1 cullerada de cafè de sucre vainilla


PREPARACIÓ.


Posar el caramel líquid al motlle o motlles si o fem individual. Posar dins el vas  els ingredients i programar 9 minuts temp. 100º vel. 4 .Abocar-ho dins el motlle i deixar refredar,posar-los a la nevera fins que qualli.   Millor fer-los el dia abans. 


FLAN DE QUESO


INGREDIENTES


500 grs. de leche 


500grs. de nata liquida


200grs. de queso cremoso 


200grs. de azucar


2 sobres de cuajada


1 cucharadita de café de azucar vainillado.


Poner el caramelo liquido en el molde o en moldes individuales (6-8). Incorporar en el vaso los ingredientes i programar 9minutos temp. 100 º vel. 4. Repartir dentro de los moldes idejar enfriar. Una vez frios reservar en la nevera para que cuaje. Mejor preparar un dia antes .

Solicita demostración
25 October 2017