advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers

Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.

Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.

Comprar Thermomix®

PASTA CON CHAMPIÑONES Y BACÓN

23 March 2020
23 March 2020
Categoría:

PASTA AMB XAMPINYONS I BACON    


Avui cuinarem pasta amb un preparar fàcil i ràpid i que he adaptat al nostre Thermomix® . Podeu fer servir el model que sigui.


INGREDIENTS


250grs. De pasta. (TRUC utilitzo la de colors per fer més atraient el plat)


200grs de xampinyons laminats 


70grs de bacon tallat petit


1 granet d’all


50 grs. d’oli d’ oliva


780grs. d’aigua


sal, pebre opcional.


PREPARACIÓ 


1- Posarem dins el nostre Thermomix®  30grs  d’aigua i dins el cistellet hi posarem els xampinyons previament nets. Programarem 5 m/ Varoma / vel 1.TRUC  aquest pas ens serveix per treure l’excés d’aigua dels xampinyons


2-En acabar retirar l’aigua i reservar els xampinyons. 


3-Posar l’oli al vas i triturar el gra d’all   2seg/ vel 8. amb l’espàtula baixar l’all al fons del vas. Programar 3m / 100graus vel 1.


4-Afegir els xampinyons reservats i el bacon  i coure  20m/ Varoma / vel 1 amb invers actívat. Salpebrar en acabar.  Reservar (TRUC, no posar la sal abans , genera més aigua). TRUC SI TENIU COOKIDOO PODEU SEGUIR RECEPTA DE CHAMPIÑONES DORADOS. AMB LA TM6 ES COURAN A ALTA TEMPERATURA.


5- Posar l’aigua al vas, no cal netejar i escalfar-la fins que bulli 8m/100graus/ vel1.


6- un cop l’aigua bullí tornar a programar segons temps del paquet de pasta aprox.8-10minuts/ 100 graus /vel cullera gir invers activat. Tirar la pasta amb la màquina en marxa per el forta. Posar el cubilet.. en acabar verificar la cocción i si fos necesari afegir temps.


7- Escorrer bé la pasta amb el cistell . Barrejar en una safata la pasta i els xampinyons reservats rectificar de sal i ja podem servir.


INGREDIENTES


250grs de pasta. TRUCO utilizo pasta de colores para hacer el plato más atrayente.


200grs. De champiñones limpios i laminados


70grs de bacon cortado a tiras pequeñas


1 diente de ajo


50grs de aceite de oliva 


780grs de agua


sal, pimienta negra opcional.


PREPARACIÓN


1- Pondremos dentro del vaso de nuestra Thermomix® 30grs. De agua y colocaremos el cestillo con los champiñones dentro una vez limpios. Programamos 5 m/Varoma /1. TRUCO este paso nos sirve para sacar agua de los champiñones antes de cocinar.


2- retirar el agua del vaso y reservar los champiñones.


3- poner el aceite dentro del vaso i triturar el ajo 2/ vel8. Bajar el ajo hasta el fondo con ayuda de la espátula. Seguidamente programar 3m / 100grados / vel 1.


4- Añadir los champiñones y el bacon i cocinar 20m/Varoma / vel 1 giro a la izquierda accionado..TRUCO PODÉIS SEIGUIR LA RECETA DE COOKIDOO CHAMPIÑONES DORADOS. SI TENÉIS LA TM6 CON LA RECETA GUIADA PODRÉIS COCINAR A ALTA TEMPERATURA.


5- Al acabar reserva los champiñones. Sin lavar el vaso añadir el agua restante y calentar 8m / 100/ vel 1.


6-Volver a programar el tiempo de cocción de la pasta que nos indique el paquete aprox 8-10m/ 100 / vel cuchara y giro a la izquierda activado. Con la máquina en marcha hechas por el bocal la pasta. Comprobar cocción y si fuera necesario añadir tiempo según gusto.


7- Escurrir la pasta y añadir los champiñones rectificar de sal y ya podemos servir.


* como podéis comprobar se puede utilizar esta receta para qualquier modelo de Thermomix® que tengáis.  

Solicita demostración
23 March 2020
icon-print-2