Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.
Home › Delegación Vic – Granollers › Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers › Carnes y aves › FRICANDO DE VEDELLA // ESTOFADO DE TERNERA CON SETAS
Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers
Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.
¿Quieres que te llame Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
FRICANDO DE VEDELLA // ESTOFADO DE TERNERA CON SETAS
20 October 2021
Ingredients
20g
600g de cap de mort de vedella a filets (Tallats en 3-4 trossos, salpebrar)
2-3 Grans d'all
50g de ceba
50g d'oli d'oliva
120 g de tomàquet triturat en conserva o natural triturat
50g de rom
150g de bolets, Tallats en 3-4 trossos podin ser a els que més agradin a casa
150g d'aigua
1 culleradeta de sal
Preparació
Poseu la farina en una bossa de plàstic d'ús alimentari, introduïu els filets i moveu la bossa perquè els filets s'impregnin amb la farina de manera uniforme. Reserveu
Poseu en el got l'all, la ceba i l'oli i trossegeu 3 seg / vel 5. Sofregiu 5 minuts / 120 ° C / vel 1.
Afegiu el tomàquet i sofregiu 5 minuts / 120 ° C / vel 1.
Incorporeu el rom i feu-lo evaporar 1 min / Varoma / vel 1 sense posar el cubilet.
Traieu l'excés de farina dels filets i afegiu-los al vas junt amb els bolets, l'aigua i la sal. Programeu 10 minuts / 100 ° C / / vel 1. Poseu els filets en una safata
* Truc: al moment de sofregir la ceba podeu incorporar unes rodanxes de pastanaga
Ingredientes
20g harina
600g de aguja de ternera a filetes (cortados muy finos , salpimentar)
2-3 dientes de ajo
50g de cebolla
50g de aceite de oliva
120g de tomate triturado en conserva o natural triturado
50g de rom
150g de boletus , cortados en 3-4 trozos
150g de agua
1 cucharadita de sal
Preparación
1. Poner la harina en una bolsa de plástico , introducir los filetes y remover bien para que se impregnen de la harina de manera uniforme. Reservar
2. Poner en el vaso los ajos , la cebolla, y el aceite y trocear 3seg/ vel.5/. Sofreir 5 minutos 120º/ vel. 1.
3. Añadir el tomate y sofreir 5 min./ 120º/ vel 1.
4. Incorporar el rom i deixar evaporar 1min / Varoma / vel1 sense posar el cubilet .
5. Retirar l'excés de farina dels filets i afegir-los a l'vas junt amb els ceps, l'aigua i la sal. Programar 10 minuts / 100 º / vel 1. A l'acabar podem posar en una safata de servir.
6. ** Truc: En el pas on introduïm la ceba podem afegir unes rodanxes de pastanaga i seguir amb la recepta.