Thermomix® Barcelona Vic

Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers

Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.

Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.

FRICANDO DE VEDELLA // ESTOFADO DE TERNERA CON SETAS

20 octubre 2021
20 octubre 2021
Categoría:

 



Ingredients



20g


600g de cap de mort de vedella a filets (Tallats en 3-4 trossos, salpebrar)


2-3 Grans d'all


50g de ceba


50g d'oli d'oliva


120 g de tomàquet triturat en conserva o natural triturat


50g de rom


150g de bolets, Tallats en 3-4 trossos podin ser a els que més agradin a casa


150g d'aigua



1 culleradeta de sal



Preparació



Poseu la farina en una bossa de plàstic d'ús alimentari, introduïu els filets i moveu la bossa perquè els filets s'impregnin amb la farina de manera uniforme. Reserveu


Poseu en el got l'all, la ceba i l'oli i trossegeu 3 seg / vel 5. Sofregiu 5 minuts / 120 ° C / vel 1.


Afegiu el tomàquet i sofregiu 5 minuts / 120 ° C / vel 1.


Incorporeu el rom i feu-lo evaporar 1 min / Varoma / vel 1 sense posar el cubilet.


Traieu l'excés de farina dels filets i afegiu-los al vas junt amb els bolets, l'aigua i la sal. Programeu 10 minuts / 100 ° C /  / vel 1. Poseu els filets en una safata


* Truc: al moment de sofregir la ceba podeu incorporar unes rodanxes de pastanaga




Ingredientes


20g harina


600g de aguja de ternera  a filetes (cortados muy finos  , salpimentar)


2-3 dientes de ajo


50g de cebolla


50g de aceite de oliva


120g de tomate  triturado  en conserva o natural triturado


50g de rom


150g de boletus , cortados en 3-4 trozos 


150g de agua


1 cucharadita de sal


Preparación


1. Poner la harina en una bolsa de plástico , introducir los filetes y remover bien para que se impregnen de la harina de manera uniforme. Reservar 


2. Poner en el vaso los ajos , la cebolla, y el aceite y trocear 3seg/ vel.5/. Sofreir 5 minutos 120º/ vel. 1.


3. Añadir el tomate y sofreir 5 min./ 120º/ vel 1. 


4. Incorporar el rom i deixar evaporar 1min / Varoma / vel1 sense posar el cubilet  .


5. Retirar l'excés de farina dels filets i afegir-los a l'vas junt amb els ceps, l'aigua i la sal. Programar 10 minuts / 100 º / vel 1. A l'acabar podem posar en una safata de servir.


6. ** Truc: En el pas on introduïm la ceba podem afegir unes rodanxes de pastanaga i seguir amb la recepta. 



Solicita demostración
20 octubre 2021