Hola benvinguts a l'meu bloc, em dic Margarita Casas, el teu agent comercial Thermomix® ® , i des d'aquí et vull oferir els millors receptes de cuina que t'ajudaran a estalviar temps i diners. A la delegació de Vic -Osona, t'oferim tallers, demostracions i classes. Benvinguts a el gran món de Thermomix® !
Home › Delegación Vic › Margarita Casas Capdevila › Pescados y mariscos › FUMET DE PEIX I GAMBES
Margarita Casas Capdevila
Hola benvinguts a l'meu bloc, em dic Margarita Casas, el teu agent comercial Thermomix® ® , i des d'aquí et vull oferir els millors receptes de cuina que t'ajudaran a estalviar temps i diners. A la delegació de Vic -Osona, t'oferim tallers, demostracions i classes. Benvinguts a el gran món de Thermomix® !
¿Quieres que te llame Margarita Casas Capdevila?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Margarita Casas Capdevila por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
FUMET DE PEIX I GAMBES
30 March 2020Hola, avui us convido a fer un fumet de peix i gambes.
Aquest fumet es molt sencill i fàcil de fer i val la pena de tenir-lo com a fondo de nevera o congelador.
Ens facilitarà fer un bon arros o una bona sopa de peix o una espectacular crema de marisc en qualsevol moment.
Us explico una bona manera de aprofitar totes les espines i ossos de segons quins tipus de peix i treure profit del que moltes vegades llencem.
Quan ving de la peixateria, agafo els caps i les espines del lluç o del bacallà, o del rap ........., i els faig bullir amb aigua ( 1/2 litre aprox, dependrà de la quantitat de peix), una ceba o un tros de porro i un polssim de sal durant uns 15 minuts.
Un cop fet, ho colo amb un colador de malla fina i ho deixo refredar.
D'aquesta manera, ja el tinc apunt per guardar-lo a la nevera o al congelador.
Aquest ja es un primer caldo molt sencill que despres aprofitare per fer el fumet de peix i gambes que tenim a la plataforma.
Aqui us deixo l'enllaç. https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55649