Thermomix® Barcelona Vic

Gertrude Mensah Ekuban

Hola soy Gertru, Agente comercial oficial de Thermomix® en la zona de la comarca de Osona. Una de mis  grandes pasiones es la cocina. Por eso cuando conocí Thermomix® , me enamoró su facilidad de uso y su gran versatiblilidad. En este blog os quiero mostrar esas caraterísticas a través de variadas recetas detalladas paso a paso y que yo misma siempre he cocinado previamente.

Hola soy Gertru, Agente comercial oficial de Thermomix® en la zona de la comarca de Osona. Una de mis  grandes pasiones es la cocina. Por eso cuando conocí Thermomix® , me enamoró su facilidad de uso y su gran versatiblilidad. En este blog os quiero mostrar esas caraterísticas a través de variadas recetas detalladas paso a paso y que yo misma siempre he cocinado previamente.

Bunyols de bacallà

04 febrero 2016
04 febrero 2016
Categoría:

BUNYOLS DE BACALLÀ Ingredients: ou sencer 3 cullerades soperes de llet cullerada sopera d’oli 3 cullerades rases de farina ½ sobre de llevadura “royal” 200 gr. de bacallà remullat All i julivert al gust Preparació: “Esmenussar” el bacallà i posar-lo dins del vas juntament amb tots els altres ingredients, comprovar el punt de sal del bacallà i programar segons vel. 5. Posar la paella al foc amb bastant oli, no posar el foc molt alt perquè no es cremi l’oli. Treure la massa del vas i amb una cullera petita ja podem fregir els bunyols.

Solicita demostración
04 febrero 2016