Benvinguts a la meva secció de la Blogosfera de Thermomix® . Sóc comercial de Thermomix® des de fa mes de set anys, d'ençà vaig descobrir que aquest gran robot de cuina em feia la vida més fàcil i saludable. Aquí us posaré al dia de les novetats, classes i tallers, així com penjar alguna que altre recepta. I si encara no el coneixes i t’agrada menjar sà, estalviar temps i diners, demana'm una demostració sense cap compromís, ET SORPRENDRÀ!
Home › Delegación Vic › Gemma Rasqui Serna › Masas, panes y repostería › MONA DE PASCUA - Tarta Sara amb Thermomix®
Gemma Rasqui Serna
Benvinguts a la meva secció de la Blogosfera de Thermomix® . Sóc comercial de Thermomix® des de fa mes de set anys, d'ençà vaig descobrir que aquest gran robot de cuina em feia la vida més fàcil i saludable. Aquí us posaré al dia de les novetats, classes i tallers, així com penjar alguna que altre recepta. I si encara no el coneixes i t’agrada menjar sà, estalviar temps i diners, demana'm una demostració sense cap compromís, ET SORPRENDRÀ!
¿Quieres que te llame Gemma Rasqui Serna?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Gemma Rasqui Serna por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
MONA DE PASCUA - Tarta Sara amb Thermomix®
09 April 2020Aquesta és la típica Mona de Pascua farcida de mantega i que hem fet sempre a casa. És súper fácil de fer I queda boníssima. Us animo a que la proveu i la decoreu amb ous de xocolata, plomes, pollets i els ninotets que més us agradin.
Ingredients:
Pa de pessic: 4 ous - 160 gr de sucre - Ratlladura d'una llimona - 160 gr de farina - 1 sobre de llevat químic.
Farcit de mantega i decoració: 350 gr de mantega - 90 gr de llet - 100 gr de sucre glass (mes una mica més per decorar) - ametlla filatejada torrada.
Elaboració pa de pessic:
1. Posar el sucre al got i polvoritzar-lo 1 min/vel 5-10. Afegir la ratlladura de la llimona i tornar-lo a polvoritzar 1 min/vel 5-10.
2. Pre-escalfar el forn a 180°.
3. Posar la papallona al got, afegir els ous i programar 12 min/vel 3,5. Us cop batuts els ous, afegir la farina tamisada junt amb el llevat i barrejar 10 seg/vel 2,5.
4. Abocar en un motllo i tapar-lo lleugerament amb paper d'alumini, fornejar a 180° durant 20 minuts. Després treure el paper d'alumini (sense obrir masa el forn) i deixar-lo 15 minuts més. Treure'l del forn i deixar refredar.
Elaboració del farcit:
1. Amb el got net, posar la papallona i afegir la mantega, la llet i el sucre glass i programar 2 min/vel 3,5.
Montatge:
Un cop estigui tot fred, obrir el pa de pessic en tres pisos i farcir-lo amb la mantega. Després cobrir-lo tot amb la mantega restant, l'ametlla filatejada torrada i sucre glass.
BONA PASCUA!
Notes:
Si voleu, podeu posar en una part una melmelada de préssec o albercoc, o amb una crema de xocolata (ganache) https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r99457 , o "amorir-lo" amb un almívar. https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r99465