Benvinguts a la meva blogosfera, on hi trobareu receptes variades per treure el màxim profit a la vostra Thermomix® ! Algunes receptes les modifico per donar-los una volta, un punt diferent. S'ha de ser creatiu!
Home › Delegación Vic – Granollers › Berta Solé Udina › Masas, panes y repostería › PIZZA AMB BASE DE PASTANAGA
Berta Solé Udina
Benvinguts a la meva blogosfera, on hi trobareu receptes variades per treure el màxim profit a la vostra Thermomix® ! Algunes receptes les modifico per donar-los una volta, un punt diferent. S'ha de ser creatiu!
¿Quieres que te llame Berta Solé Udina?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Berta Solé Udina por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PIZZA AMB BASE DE PASTANAGA
09 May 2020Aquesta pizza tan original us encantarà perquè és molt lleugera i fàcil de pair. També es fa en un moment!
Ingredients per a 4 persones:
450-500 g de pastanaga
30 g d’oli d’oliva
3 ous
2 cullerades de salsa de tomàquet
formatge ratllat
sal, orenga
verdures al gust
Preparació:
1. Triturem les pastanagues 20 seg/ vel 10.
2. Hi afegim els ous, l’oli, la sal i l’orenga i barregem 10 seg/ vel 5.
3. Estirem la massa a la safata de forn i l’enfornem durant 10 minuts a 200 graus.
4. Mentrestant, triem les verdures que hi posarem a sobre i es tallarem 3 seg / vel 4 (com a la recepta de la coca de verdures).
5. Passats els 10 minuts, traiem la massa del forn, hi posem el tomàquet, les verdures i una mica de formatge ratllat per sobre, i tornem a enfornar, 20 minuts a 190 o 200 graus (depèn del forn).
Aquesta pizza no ens la podrem menjar amb els dits perquè no és de farina i no aguanta. Però està boníssima!
Si voleu donar més consistència a la massa, podeu afegir a la pastanaga una mica de cigrons cuits o 50 f de flocs d’avena abans de triturar.