Thermomix® Barcelona Vic

Berta Solé Udina

Benvinguts a la meva blogosfera, on hi trobareu receptes variades per treure el màxim profit a la vostra Thermomix® ! Algunes receptes les modifico per donar-los una volta, un punt diferent. S'ha de ser creatiu!

Benvinguts a la meva blogosfera, on hi trobareu receptes variades per treure el màxim profit a la vostra Thermomix® ! Algunes receptes les modifico per donar-los una volta, un punt diferent. S'ha de ser creatiu!

PIZZA AMB BASE DE PASTANAGA

09 May 2020
09 May 2020

Aquesta pizza tan original us encantarà perquè és molt lleugera i fàcil de pair. També es fa en un moment!


Ingredients per a 4 persones:


450-500 g de pastanaga


30 g d’oli d’oliva


3 ous


2 cullerades de salsa de tomàquet


formatge ratllat


sal, orenga


verdures al gust


Preparació:


1. Triturem les pastanagues 20 seg/ vel 10.


2. Hi afegim els ous, l’oli, la sal i l’orenga i barregem 10 seg/ vel 5.


3. Estirem la massa a la safata de forn i l’enfornem durant 10 minuts a 200 graus.


4. Mentrestant, triem les verdures que hi posarem a sobre i es tallarem 3 seg / vel 4 (com a la recepta de la coca de verdures).


5. Passats els 10 minuts, traiem la massa del forn, hi posem el tomàquet, les verdures i una mica de formatge ratllat per sobre, i tornem a enfornar, 20 minuts a 190 o 200 graus (depèn del forn). 


Aquesta pizza no ens la podrem menjar amb els dits perquè no és de farina i no aguanta. Però està boníssima!


Si voleu donar més consistència a la massa, podeu afegir a la pastanaga una mica de cigrons cuits o 50 f de flocs d’avena abans de triturar.

Solicita demostración