advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Mireia Farran Autet

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

Hola benvinguts,

Sóc la Mireia Farran de Torelló,

Sóc una apassionada de la cuina, he treballat en el sector de la  restauració que vaig deixar per fer de mare.... i ara sóc agent comercial de Thermomix® .

En aquest bloc hi trobareu  trucs, receptes , promocions i molts taller que us faré per vosaltres.

Si vols més informació, clica el boto "ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.

Moltes gràcies i fins aviat.

Mireia Farran

Comprar Thermomix®

Crema de Mantega

30 March 2021
30 March 2021
Categoría:



INGREDIENTS:


200 grs de mantega a daus a temperatura ambient.


100 grs de sucre 


80 grs d´aigua.




ELABORACIÓ:


- Posem al vas del Thermomix® el sucre i l´ aigua i programem 8 minuts /Varoma/vel.2 i així tenim un almívar. El deixem que refredi a temperatura ambient, perquè si. l´utilitzem calent ens fondrà massa la mantega i ens costarà molt de muntar-la.


- Un cop fred, posem la papallona al vas i hi tirem la mantega a daus a temperatura ambient i programem 6 minuts/ vel 3 i amb el Thermomix® en marxa hi anem tirant l´ almívar amb fil pel forat del cubilet, mirant que caigui dins el vas, no a sobre de la papallona i un cop tot l´ almívar es a dins deixem batre i anem parant el Thermomix® per baixar la mantega de les parets. Si veiem que la mantega queda molt enganxada a les parets i li costa barrejar-se bé amb l´ almívar, li donem un punt de temperatura a 37ºC just 1 minut i tot seguit li treiem la temperatura, perquè sinó es fondria massa.


- Passat aquests 6 minuts, ja tenim la crema de mantega feta. Si no ha quedat prou blanca li podem donar uns minuts mes de batut.






Solicita demostración
30 March 2021
icon-print-2